Tunteiden Vanki

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Sulle halusin sydämmeni avata,
ja näyttää kuinka se kärsii ilman sinua.
Se ei enää sulle mitään merkinnyt,
tai edes tunteita herättänyt.
Sut olen lopullisesti menettänyt.
Mutta tää aika ilman sinua,
on auttanut minua,
tajuamaan elämäni merkityksen,
ja tulevaisuuteni tarkoituksen.
Musta kokonaista ei tule ilman elämäni rakkautta,
voiko se toinenkaan elää ilman sitä tunnetta.
Se on niin ikuista, jos niin haluaa,
tunteitaan ei ole tarkoittettu piilottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein kaunista tekstiä on :>
Otsikko kuvaa aika osuvasti sisältöä..
Loppuu sujuvasti, ja pysyy hyvin kasassa..

jjies!

 

Käyttäjän kaikki runot