Tähtitaivas

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Tähtien valo,
ikkunaan heijastuu.
Kyyneleeni pitkin lasi valuu.
Samalla kun kuvasi katulamppu heijastaa,
Ja ikävä mut kokonaan valtaa.

Sydämmeni alkaa hakkaamaan,
ja kehoni tärisemään.
En voisi kuvitella,
olevani ilman sua,
Ikuisesti....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot