Uudesti syntynyt

Runoilija Poetic Justice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä synnyin tänään uudelleen.

Uuteen maailmaan,
tähän samaan,
mutta minulle Uuteen.

Uusi aika.
Sinä toit minulle Lapin kesän,
yöttömät yöt ja valon.

Opetit minulle minusta itsestäni,
elämästä,
Sinusta.

Näytit, millainen maailma on todella

-ja se on kaunis.

Minäkin olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot