Sinulle

Runoilija Poetic Justice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et tarvinut kuin hetken,
ja olin Sinun.

Olin aina ollutkin,
tietämättäni.

Koko elämäni on ollut poissaolostasi täysi.
Uupunut,
tyhjä,
mitätön.

Ja nyt kun olet siinä,
minä hengitän Sinua,
Elän sinusta.

Kun yksi ihminen on enemmän kuin koko maailma.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot