Nimetön

Runoilija Poetic Justice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Antakaa yksi armon laukaus.

Yksi armollinen laukaus, viilto tai pilleri.

Yksi huti ammuttu luoti, viereen vedetty viilto, riittämätön huume,

antakaa sen verran kun on tarpeen,
jotta osaisin arvostaa

Elämääni jälleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mä en antaisi yksi laukkaus , viilto tai pilleri, antaisin sinulle rakkautta. Sitä sä tarvitset eniten :)

 

Käyttäjän kaikki runot