Nimetön

Runoilija Poetic Justice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuoksusi eilisen jäljiltä vielä käsissäni,
kosketuksesi muisto ihollani.

Vaikket tule enää takaisin,
enkä minä enää kaipaa,

eilisen muisto silti korventaa ihoani

ja huultesi jäljet arpeutuneet niskaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Mielenkiintoinen ja omaperäinen.

 

Käyttäjän kaikki runot