Nimetön

Runoilija Poetic Justice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kynsimällä,
repimällä riekaleiksi
rakastan.

Rakastan,
veitsen terän verran,
sydän aidattuna piikkilangalla.

Rakastan
helvetillisen tuskani verran,
antamalla saman verran muille,

kostamalla,
kostamalla rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista, synkkää, ja koskettavaa.
kolahti ja kovaa.

Kaunista sanan helinää

Kaunista ja synkkää <3

 

Käyttäjän kaikki runot