Sanat satuttavat

Runoilija ShaDow13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..kun sä putoot, niin sä putoot maahan asti, ja jos sä tiput korkeelta, se sattuu saatanasti..."
 

Niin monta sanaa on sanomatta,
mieli tekisi,
mutta jokin saa mielen muuttumaan.

Pelko?

Sanat voivat merkitä paljon,
ne voivat myös satuttaa.

Ehkä pelko,
mihin jotkin sanat voivat johtaa?

En tiedä,
mutta joskus on todella vaikea sanoa joitain asioita.

Silti suosittelen,
että keräät rohkeutta sanoihisi,
ennenkuin on liian myöhäistä,
tai odotat kauan,
saatat vain satuttaa itseäsi enemmän.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoa aina kannattaa, mutta myös aina harkita, miten sanoo...hyvä runo : )

Sanoa aina kannattaa, mutta myös aina harkita, miten sanoo...hyvä runo : )

 

Käyttäjän kaikki runot