Sinun takiasi

Runoilija ShaDow13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..kun sä putoot, niin sä putoot maahan asti, ja jos sä tiput korkeelta, se sattuu saatanasti..."
 

Katsoin kuinka kuolit.
Kuulin kuinka itkit joka yö unissasi.
Olin niin nuori..
Sinun olisi pitänyt tietää paremmin eikä nojata minuun.
Et ikinä ajatellut ketään muuta.
Näit vain tuskasi.
Ja nyt minä itken keskellä yötä.
Samasta pirun syystä..

Sinun takiasi.
En ikinä kulkeudu liian kauas kävelytieltä.
Sinun takiasi.
Opin leikkimään turvallisella puolella ettei satu.
Sinun takiasi.
Teen parhaani että unohtaisin vain kaiken.
Sinun takiasi.
En tiedä miten päästää ketään lähelle.
Sinun takiasi.
Häpeän elämääni koska se on tyhjä.
Sinun takiasi.
Olen peloissani.

Selite: 
ei siis koske itteeni mitenkää :D
Kategoria: 
 

Kommentit

voimii kulta. <3 Upea runo.

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot