Tiedän

Runoilija ShaDow13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..kun sä putoot, niin sä putoot maahan asti, ja jos sä tiput korkeelta, se sattuu saatanasti..."
 

Miksi on tuo tunne olemassa?
toisaalta,
ei tulisi mitään ilman sitä.
Ihmiset saattavat tappaa itsensä sen takia,
esimerkiksi jos rakas jättää.
Tiedän,
että se tuntuu niin riistävältä,
ettei haluaisi jatkaa elämäänsä.
Tuntuu,
ette voi elää ilman häntä,
saatat itkeä monia,
monia öitä.
Mutta loppujenlopuksi siitä pääsee lähes aina yli.
Ethän luovuta elämässäsi sen takia,
että rakastat jotakuta.
Tiedän,
jos oikeasti rakastaa,
ei voi unohtaa.
Mutta

Rakkaus,
sitä se on,
kipua tuskaa,
iloa ja onnea.

Ylä- ja alamäkiä.

Rakkaus, maailman ihanin tunne,
se, maailman tuskaisin tunne...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot