Yritä ymmärtää

Runoilija ShaDow13

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"..kun sä putoot, niin sä putoot maahan asti, ja jos sä tiput korkeelta, se sattuu saatanasti..."
 

Ei oo aina helppoo,
yritä ymmärtää,
kaikkee ei pysty selittää,
vaikka kuinka yrittää.
Aina ei vaan ymmärrä elämää.

Mitä ikinä teen,
tai minne ikinä menen,
kuljet sydämmessäni,
ei mikään saa sinua pois sieltä,
kuljet matkassani aina.

En ole kanssasi joka ikinen päivä,
mutta joka päivä mietin sinua.
Yritä ymmärtää että vaikken aina ole luonasi,
rakastan sinua silti <3

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu rakkaudentunnustus...hyvä!

hieno!

Hienosti kirjoitettu rakkaudentunnustus...hyvä!

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot