tuoreet vanhemmat :) kastepäivänä

Runoilija YcHm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska asuu sielussa jonne tyhjyys kodin tehnyt on *********************************************fame and fortune, it's all right. I'll be waiting for you on a jugdement day.
 

kuinka suloinen on lahja oma lapsi
kuin kulta-ruusunnuppunen
hän on kaunein kallis aarteenne
silmäteränne katse lempein
hymy aidoin- on lahjoista parhain

elämän suunta, tarkoitus ja luottamus
syvälle sydämiinne painakaa
murenee pelko kun silmät aukenee

arvostakaa elämää
mahtuu lähellänne kasvamaan
elämän ihanin aika alkaa kun
kun teidän rakkauden voima
rakensi teistä perheen

olette kasvaneet siihen hetkeen
kun ette enää ole kopioita toisista ihmisistä
ettekä peilaa enää muihin
vaan heijastatte omaa kuvaanne yhdessä
pieneen poikaanne, joka säteilee

nyt teillä on on elämän lahjoista tärkein
pieni ihminen jota johdattaa elämässä
teidän siipienne alla hän on turvassa

tehtävänne vanhempina on alkanut
vastuu maailman suurimmasta ihmeestä
on nyt haasteena edessänne

yhdessä käykää siis rohkeasti eteenpäin
toistenne tukena ja turvana
rakastakaa toisenne vahvaksi

nyt on onni täydellinen
nauttikaa pienistä hetkistä
kun aarteenne on vielä pieni
eikä tiedä maailmasta

olette hänen vierellä ja kerrotte asioista hyvistä
mutta myös vaaroista
alati valvokaa ja huolta kantakaa
ei vaatia saa vaikka kaikkensa antaa
on joukossa ihmistunteiden
vain rakkaus lapseen sellainen

onnea elämän tielle, pitkälle ja yhteiselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo ihanasta asiasta*hymyilee*

Ihana runo ihanasta asiasta*hymyilee*

 

Käyttäjän kaikki runot