lokakuu

Runoilija YcHm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska asuu sielussa jonne tyhjyys kodin tehnyt on *********************************************fame and fortune, it's all right. I'll be waiting for you on a jugdement day.
 

lokakuun yö nousee yllemme
tähdet satavat kirkkaalta taivaalta
kirpeä pakkanen tukahduttaa alleen

määränpään kadotessa
vauhti hiipuu
tienhaaraan tultaessa
suunta muuttuu

syksyisessä yössä tuuli puhaltaa

aamu huokaa ikkunan takana
maa kaipaa jo valkean pehmeään viittaan

lehdettömät oksat ja routainen maa
ei merkkiäkään viime kesästä

päivistä jolloin aika tuntui pysähtyvän

syksy tuli ja pyyhki kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot