*

Runoilija YcHm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska asuu sielussa jonne tyhjyys kodin tehnyt on *********************************************fame and fortune, it's all right. I'll be waiting for you on a jugdement day.
 

jokainen tietää
sen hetken..

kun toivoo jääneensä kotiin
tietää mitä aamu tuo tullessaan

se hetki kun
yön tunnit palaavat takaisin normaaliin aikaan
tajuaa vain olleensa humalassa

kylmän viiman puhaltaessa tietä kotiin
lämmin ajatus omasta sängystä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot