armagedon

Runoilija YcHm

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuska asuu sielussa jonne tyhjyys kodin tehnyt on *********************************************fame and fortune, it's all right. I'll be waiting for you on a jugdement day.
 

jännityksestä rentoutukseen
rentoutumisesta transsiin

harmoninen kaaos
tuoksusi tajuntani rajamailla

mustan pehmeään pimeyteen
vajoamme hiljalleen

transsista kiinteämpään yhteyteen

polte sisälläni

takaisin jännitykseen- kuin käärme joka syö omaa häntäänsä

purkaus tulinen
viivy ihollani hetki pidempään

valoon ja takaisin
täydellinen, rajaton nautinto
oikeutus olemassa ololleni

kerran kun on juonut tuosta lähteestä
ei kykene janoaan sammuttamaan muissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot