Nimetön

Runoilija TeemuToukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.3.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia elämän varrelta.
 

Sanani sanottuna,
kiveen hakattuna,
taivun alle routaisen maan,
silmät suljettuna vaivun unholaan,
kivireki joka ruumistani kuljettaa,
vasten luolan seiniä kolkuttaa.

Katson kuolemaa silmiin mut en tunne mitään,
olen matkalla edenistä itään,
oppirahat maksettu aina kantapään kautta,
vain hetki jolloin tunsin rakkautta.

Selite: 
pikkasen jäi nyt kesken
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdutonta kaihoisaa tekstiä hyvässä runossasi.

Surumielin käy matka eteenpäin, vahvistuuhan niinkin, kun koittaa päivä jolloin aurinko alkaa pilkahdella seisoo vahvana. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot