Ikävä kertoo

Runoilija TeemuToukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.3.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia elämän varrelta.
 

Tää on ikävä kertoo,
mun vatsassa velloo,
tää kaipuu tekee mut hulluksi,
tahtoisin niin palata sun luoksesi,
takas sun viereen,
kiinni sun kylkeen,
tää kaipuu tekee kipeää,
sielu huutaa ja repeää,
huutaa nimeäsi taas aamun sarastukseen,
uudelleen ja uudelleen.

Tää on ikävä kertoo,
kukaan paikkaas vienyt ei oo,
aamuisin vain kahvinkeiton porina,
sielun hiljainen sorina,
kylmä viima oven rauosta valtaa huoneen,
josta lämpös tunnen lähteneen,
tätä on ikävä kertoo,
mun vatsassa velloo,
kun kuulen kappaleita vierestäs,
tuttuja sävelmiä sinun äänelläs,
mun sielu itkee verta huutaa ja repeää,
tuulen vietäväksi hajoaa,
enkä pysty enää kertomaan,
kuinka paljon tulen kaipaamaan,
mä muistan sut vaikka nimeäni muistais en,
sulta mä sain kaiken mitä tarvitsen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot