Rakkaalleni

Runoilija TeemuToukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.3.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia elämän varrelta.
 

Sytytän kynttilän iltahämärissä,
suuntaan katseeni taivaalle ja istun miettimässä,
kauniita kasvoja jotka hymyilevät mun mielessä,
suudelmasi maku joka viel tuntuu mun kielessä,
kosketuksesi käsivarsissani illan hämärtyessä,
hento äänesi, kuiskaus pimeässä.

Vielä tahdon nähdä kanssas auringon nousevan,
tuntea tuoksusi mieleeni painuvan,
vielä tahdon kanssas huomiseen yhdessä sukeltaa,
tuntea päivän paino ja viereesi nukahtaa,
vielä tahdon kanssas istua alla tähtitaivaan,
tuntea suudelmasi alla tuulisen taivaan,
vielä tahdon kanssas kokea mä kaiken,
tuntea askeleet, katseet, kosketukset, rakkauden.

Kirjoitan sinulle rakkaani,
jota aina kannan mukanani,
sydämessä hennossa,
pidä pidä poika lennossa,
laskeudutaan vasta sitten,
kun kuuluu kilke lapioiden,
rakastan sinua enemmän kuin ennen,
enemmän jälkeen askeleen jokaisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot