Sisältä kuollut ihminen

Runoilija TeemuToukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.3.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia elämän varrelta.
 

Olen väsynyt ja loppuun kulutettu ihminen,
silti sitä ääneen sano en,
olen sairas ja siksi pois täältä tahtoisin,
sairastuin kun kuulin ettei menneitä ihminen saa takaisin.

Olen kyllästynyt väsynein silmin täällä kulkemaan,
kyllästynyt ohikulkevia lipan alta katsomaan,
vaikka itseäni säästin ja suojelin,
eksyin tieltä jota elämää mä pakenin.

Olen valmis kaikestani luopumaan,
jos vain saisin menneitä vielä syliini sulkemaan,
taistellut olen vuoksi rakkauden,
muttei mitään jäänyt niistä mulle kätehen.

jatkan matkaa menneitä muistellen,
muistellen lauseitamme joita mielessäni toistelen,
sinut tunsin,
ja sinua aidosti rakastin,
mutta aika ajoi yli silti itke en,
olen sisältä jo kuollut ihminen.

Olen väsynyt ja vanha ihminen,
taaksepäin surullisena vain katselen,
mennyttä en saa takaisin,
vaikka kaikkeni mä antaisin,
perääsi edes yhtä kyyneltä saa mä en,
sillä olen sisältä jo kuollut ihminen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot