Minä olen

Runoilija TeemuToukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2003
Viimeksi paikalla: 14.3.2018 21:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia elämän varrelta.
 

Olen katsonut kauneutta silmiin,
ylpeänä sulkenut sen syliini,
olen nähnyt miten vahvakin murtuu,
tuntenut kuinka sydämeni paikalleen turtuu.

Olen kuullut puheen mitä en ymmärrä,
nähnyt teräväpiirtokuvia ympärillä hämärä,
olen puhunut sanoja jotka pelottaa,
tuntenut kivun joka puristaa rintaa.

Olen tuntenut rakkauden joka vie kaiken,
surullisin silmin kääntänyt katseen,
olen odottanut ajan kulumista,
että saisin uudestaan sinut tavata.

Selite: 
Kiitos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot