Sylissä syksyn

Runoilija MinDe84

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2003
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1984

"Älä pikkuenkeli milloinkaan, anna sydäntäsi ostaa. Jos enkeli polttaa siipensä, voi pahat voimat kostaa."
 

Kaiken kauniin menneen huomaan.
Sateen viemää ja tuulen tuomaa,
Camparin makuista kylmää juomaa.

Unohdan kaiken ja jättäydyn tähän,
syksyn hellään huomaan.

Selite: 
En kyllä tunnustaudu syksyihmiseksi, mutta kuitenkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot