Vuosien jälkeen

Runoilija MinDe84

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2003
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1984

"Älä pikkuenkeli milloinkaan, anna sydäntäsi ostaa. Jos enkeli polttaa siipensä, voi pahat voimat kostaa."
 

Tupakan tuoksuiset sormesi,
koskettaa mun niskaa.
Mä en syty, vaikka ne polttaa.
Sateen siniset silmäsi,
katsoo suoraan minuun.
Mä en sula, vaikka ne kiiltää.

Sä hymyilet, oot kuin ei mitään,
kuin aika ois kuultanut muistot.
Mä esitän niinhän se onkin,
sun eessä oon vahva ja viilee.

Katkera, kova ja kyyninen.
Mä oon kylmä ja kalpee.

Selite: 
Vähän raakile vielä, mutta kyllä se tästä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoissasi on ainesta.Pidän tämänkaltaisesta vastakkainasettelusta,missä on rytmitajua.

 

Käyttäjän kaikki runot