Sattuu

Runoilija MinDe84

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2003
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1984

"Älä pikkuenkeli milloinkaan, anna sydäntäsi ostaa. Jos enkeli polttaa siipensä, voi pahat voimat kostaa."
 

Sade ropisee ikkunaan,
on kylmä enkä saa unta.
Mielessä kesän muistot,
ja niitä on tuhatkunta.

Syksy tuli niin äkkii,
ei kysynyt lupaa se laisin.
Joskus öisin mä toivon,
et kesän takaisin saisin.

Toivon, että sä ymmärrät,
miten väärin silloin teit.
Yhden yön aikana,
kaiken kauniin meiltä veit.

En tiedä miksi mä mietin,
muistot sattuu viellä.
Mietin missä sä lienet,
ja mitä teetkään siellä.

Jos joku vielä sua pettäis,
nostaisin sille hattuu.
Silloin voisit sä ymmärtää,
miten paljon sellainen sattuu.

Selite: 
Vanha runo. (17.3.2004)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Pistän suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot