Nimetön

Runoilija tinka-emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen hetki niin kuin se olisi se viimeinen.
 

Vala minuun uskoa,
että huomennakin on elämää.

Toistele, että tällä kaikella on merkityksensä.

Vakuuta, että minä selviän.

Uskottele edes että elämä voittaa. Että vielä näen auringonpaisteen.

Voi luoja kuinka olen loppu. Enemmän loppu kuin ikinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot