Nimetön

Runoilija tinka-emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen hetki niin kuin se olisi se viimeinen.
 

Kosketus polttaa
sormenjäljet iholle.
Kuin vapautetun leijonan eufoorinen huuto,
minun äänetön riemuni sinun sylissäsi.
Tunteidenpohjattoman meren syleilyssä
mielen ja vartalon sulautuessa
yhdeksí ja samaksi
janoten kosketuksen polttomerkkejä
sinun soittaessa kitaraa kielilläni
suutelet sanoja huulilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava!

Elämä voittaa! Tässä oli sitä jotakin :)

 

Käyttäjän kaikki runot