Nimetön

Runoilija tinka-emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen hetki niin kuin se olisi se viimeinen.
 

Mennyt kesä,
elämänvaiheen kuolema.

Auringon haudassa
tanssiin monta pientä sudenkorentoa
sirkuttaen ikävää.

Jos suru ei asuisi sisälläni,
puristaisi lonkeroillaan sieluani kasaan,
uskoisin olevani kuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot