Ruunalleni

Runoilija tinka-emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen hetki niin kuin se olisi se viimeinen.
 

Kosketan kädelläni kaulaasi,
tummanpunainen karvasi kiiltää syysauringossa.

Silmät valppaana, hetkenä minä hyvänsä,
valmiina säntäämään pakoon vierasta.

Kaareva kaulasi, värisevät sieraimesi,
jokainen lihas äärimmilleen jännitettynä,
seisot vierelläni.

Kauneinta mitä luoja on luonut,
ja minä saan elää sen kanssa yhteistä elämää.

Tie ei ole helppo,
mutta tiedän sen olevan välttämätön kuljettavaksi.
Jokainen hetki tuo minua lähemmäksi
sinun vapauttasi.
Minun vapauttani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot