Pieniä hetkiä..

Runoilija tinka-emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen hetki niin kuin se olisi se viimeinen.
 

Pieniä hetkiä minä pidän
muistoina mielessäni.
Niistä hengitän, elän.
Tämä todellisuus on julma.
Kylmä, kova.

Joskus sattuu niin perkeleesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot