Mitä teet

Runoilija rannikkohurri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ihminen
hyvillä
ja hunoilla puolilla Nojaa.. Kirjoitan runoja, harvoin luen ne itse, vielä harvemmin luen muiden runoja.
 

Mitä teet mitä teet
kun et löydä perille pimeydessä
kun etsit valoa mutta olet eksyksissä

mitä teet mitä teet
kun kukaan ei ota kiinni kun putoat

mitä teet mitä teet
kun kukaan ei ole tukemassa kun itket jokia

mitä teet mitä teet
kun et löydä sydämmesi palasia

mitä teet mitä teet
kun et saa vuotoa tyrehtymään

mitä teet mitä teet
kun et löydä toivoa....

Selite: 
mitä tästä sanois... joskus tuntuu tältä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot