Ain Rakastan

Runoilija rannikkohurri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ihminen
hyvillä
ja hunoilla puolilla Nojaa.. Kirjoitan runoja, harvoin luen ne itse, vielä harvemmin luen muiden runoja.
 

_
Ain suojaan sua sateelta
Murheilta kylmiltä talvilta
Ain olen turvallinen satamasi myrskyn silmässä
Ain olen valosi pimeydessä
Ain rakastan
Ain olet rakkaani
Ainiaan aikakaan ei laske
-
Kun sade rummuttaa katolla
Kun konekivääri konsanaan
murheet ovat sydämmessäsi
Niin olen siellä
Olen kattosi sateella
Olen aurinko kuivattamassa kyyneliä

Talvet ovat kylmiä ja pitkiä
Vain rakkaus lämmittää
Kesken talvipakkasen
Vain sinä ja minä
Keskiyössä
_
Ain suojaan sua sateelta
Murheilta kylmiltä talvilta
Ain olen turvallinen satamasi myrskyn silmässä
Ain olen valosi pimeydessä
Ain rakastan
Ain olet rakkaani
Ainiaan aikakaan ei laske
-
Myrskyn ulapalla ei valo yllä majakan
Mutta ei hätää
Myrskyn aallot ei meitä koske
Olen sydämmesi turvallinen satama
Aika loppuu mutta rakkaus ei
_
Ain suojaan sua sateelta
Murheilta kylmiltä talvilta
Ain olen turvallinen satamasi myrskyn silmässä
Ain olen valosi pimeydessä
Ain rakastan
Ain olet rakkaani
Ainiaan aikakaan ei laske

Selite: 
Ainiaan ei aikakaan laske
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa,että rakkaus jää,vaikka aika loppuu.Toinen säkeistö sopii tähän päivään,kun ainakin täällä on eilen ja tänään satanut oikein kunnolla.

 

Käyttäjän kaikki runot