Niin kuin tähdet

Runoilija rannikkohurri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen ihminen
hyvillä
ja hunoilla puolilla Nojaa.. Kirjoitan runoja, harvoin luen ne itse, vielä harvemmin luen muiden runoja.
 

Kun tähdet me hehkumme,
Kun tähdet me loistamme,
Kun tähdet olemme kaukana toisistamme,
Mutta kun tähdet loistavat, me loistamme,
Tiedät että olen täällä,
Tiedän että olet siellä,
Pelkästään loisteesta,
Olet kaukana,
Mutta loiste kertoo että olet lähellä,
Niin kaukana mutta niin lähellä,
Niin kuiin tähdet hehkuvat,
Niin kuin tähdet loistavat.

Selite: 
mitäpä tässä on sanomista?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot