Tunnetko?

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Kosketa minua,
kosketa kaikkialta.
Tunnetko vartaloni värinän?
Suutele minua,
suutele kaikkialta,
Tunnetko huulillas tunteen palavan?
Kosketa kasvojani,
katso vihreitä silmiäni.
Näetkö kyyneleen?
Se kyynel tulee sydämmestäni,
kuuntele sydäntäni,
tunnetko kuinka se sykkii?
Se sykkii vain sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihana runo...

Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä ;)

Oijoijoi...Herkkää ja kaunista :)

kauniss! (:

 

Käyttäjän kaikki runot