Tunne

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Tää tunne sekottaa mun pään,
pian kai kuolen ikävään.
Kun täällä yksin oon, hiljaa pimeässä.
Et kuule, et näe minua.
Hiljaisuudessa huudan sinua luokseni.
Ikävä valtaa sisimpäni..
Sydämmeni huutaa ikävää,
en kestä enään tätä tunnetta palavaa..
Rakastan sinua, niin paljon.
Kunpa tietäisitkin....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot