Riippuvainen(ko)?

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Mä oon niin onnellinen,
sä valtaat mun ajatukseni kokonaan.
Mutta välillä tuntuu, että tukehdun.
Olenko liian riippuvainen sinusta..
Välillä tuntuu, että etsin pienistäkin asioista mustasukkaisuuden aihetta..
Olenko liian riippuvainen sinusta?
En osaa hengittää ilmaa ilman sinua,
muuten tukehtuisin ikävään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot