Tähti tyttö

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Lämmin hiekka hyväilee pienen tytön jalkoja.
Aurinkoinen taivas ihmisten ilona.
Yhtä äkkiä meri valtaa maan..
Äiti ottaa tytöstään kiinni tiukasti puristaa vasten rintaansa...
Hetkeksi kaikki sumenee,ihmisten unelmat hetkessä murenee...
Tyttö katoaa aaltojen mukaan..
Äiti selviää yhä etsii tytärtään..
Yöllä äidin uneen tulee tyttö,
sanoo älä minua enään etsi,
olen täällä turvassa.
Taivaan pimeyteen syttyi uusi tähti.
täällä on kaunista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava... :'( kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot