Enkeli

Runoilija marizu_87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mukava huumorintajuinen, villi;)
 

Olit rakkaimpani kallein aarteeni. OLit liian suuri osa elämääni olit ilma jota hengitin, syy jaksaa huomiseen..
Olit minulle niin paljon, en voi sanoin kuvailla.
OLit ihminen,
ei..olit enkeli...
kirkkaan sinisillä silmilläsi,
vaaleilla pörröisillä hiuksillasi,
hymylläsi
jota kaikki kadehtivat..
Miksi lähdit niin pian?
otit minulta kaiken pois..
et olisi saanut lähteä niin..
sinulla oli niin paljon annettavaa.
en tiedä miten jaksan ilman sinua..
en unohda päivää jolloin näin sinut ensimmäisen kerran itkevän..
viimeiset henkäykset ottavan..
nuku rauhassa ole enkelini..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunis..:)

 

Käyttäjän kaikki runot