Kärsi ja nauti

Runoilija Siddhartha

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.7.2017 7:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hulluus on katsojan silmässä.

 
 

Todellinen kauneus,
kasvaa aina
kärsimyksen tuskaisilla
niittomailla.
kumpuaa ahdistuksesta,
tummien vesien

syvyyksistä.

vaan kaikistahan ei ole,
myrskyä ratsastamaan.
kuten myöskään
ei sammaloitumaan,
saati kuoleman
kunnailla laulamaan.

kauneuden ideaalinen leikkikenttä

kärsitään kauniimpaa maailmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisas runo ja kauniissa muodossa. Todella onnistunutta tekstiä.

Vahvasti kirjoitettua viisautta, pidän!

Niinhän sitä sanotaan, että kauneuden tähden pitää kärsiä. ;

Kaudeuden ideaalinen leikkikenttä, ja huh, sanankäyttö toimii !

upea teksti,en voi muuta sanoa....

Hieno runonen. Paljon totuutta, viisautta..

Koskettavan kaunis teksti. Elämänviisautta riveillä.

Tämä on todella hieno ja moniulotteinen teksti.

Loppu sai todella miettimään.
Siitä tässä kai loppujenlopuksi onkin kyse,
"kärsitään kauniimpaa maailmaa".

Sairaan kaunis maailma...
Vaikka lauseena jotenkin kliseinen niin sisältää silti samaa totuutta kuin runosi .

Minä sain tästä monia oivalluksia.
Suuri on runosi.

Minäkin tyydyn olemaan ruma.
Mutta runosi on upea!
Suosikki ->

Nimenomaan! :)

Miksi pitää kärsiä ? Siitä ei ihminen tule parmmaksi.

hieno runo, pidän varsinkin lopusta!

herkästi olet kirjoittanut kauniin runon kauneudesta ja sen löytämisestä, tuntuu että juuri noin se taitaa mennäkkin, runo on kaunis ja hyvin kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot