Kuvista sanoihin

Runoilija Siddhartha

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2003
Viimeksi paikalla: 27.7.2017 7:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hulluus on katsojan silmässä.

 
 

Hyvä elokuva,
kestää katselukertoja.

Kaikki ärsykkeet,
jotka silmä näkee,
eivät ole miellyttäviä,

eivätkä ole takoitettukaan olevan.

Minä en ole ikinä
eläessäni
pikakelannut mitään.

Selite: 
6.7.2007 Eino Leinon päivän innoittamana.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuka määrittelee ärsykkeen miellyttävyyden?

Eikö ärsyke itsessään ole aina neutraali?

Entäs jos ihminen kykenee suhtautumaan kuhunkin ärsykkeeseen neutraalisti, niin
miten se vaikuttaa ihmisen levollisuuteen?

Kykeneekö ihminen nauttimaan elämästä syvemmin, jos kokee ärsykkeet levollisesti, antamatta niiden ärsyttää?

Nämä kysymykset tuli runostasi mieleen...

Samoin hyvä kirja.

Kiehtova kokonaisuus.
Rauhallinen ja sujuva tunnelma joka kestää loppuun saakka.

"Ainoa ero minun ja hullun välillä on se, etten minä ole hullu."

Suosittelen joko tohtori galigarin kabinettia tai Häiden vietto Karjalan runomailla - elokuvia, niin johan muuttuu mieli monessa suhteessa

Tässähän on ideaa!

Mutta täytyy kyllä tunnustaa,
olen itse sortonut tuohon
pikakelaukseen.
En vain jaksa katsella
niitä mainoksia,
uudelleen ja uudelleen.

Hyvä runo.
*taputtaa*

 

Käyttäjän kaikki runot