Sydän ei ole vuokrattavaksi

Runoilija riikkan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On niin helppoa päästä ovesta sisään
ja jäädä vain hetkeksi asumaan

olla maalaamatta seiniä
olla laittamatta verhoja ikkunaan

ja jakaa silti
aamun lehti

jakaa sama sänky
ja ahdas eteinen

olla olemassa toiselle
ja silti tietää

sydän ei ole vuokrattavaksi.

Selite: 
ooolaalaaa. toivottavasti edes jotenkin luettavissa. ajatusten juoksua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten totta, miten totta!
Runosi on uskomattoman HYVÄ, koska on tunnelman lisäksi vielä viisas.
Kiitos lukuelämyksestä.

Hieno.

Pidän tästä!

 

Käyttäjän kaikki runot