Ero

Runoilija riikkan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jossakin olit sinä
niissä päivissä silloin
kun kuljin hiekka jalkojeni alla
ja pujotin käteni
ohikulkevien ihmisten varjoihin

Minä en itkenyt
vaikka huomasin viikkojen kuluneen
enkä enää tiennyt
kuka joi kanssasi viiniä
tai kulki keittiössäsi paljain varpain

Kun sain painaa
otsan viileää ikkunaa vasten
näin kaupungin ja sen ylikin

kuulin itseni
enkä enää tiennyt

mitä kaipasin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis runo. Kosketti minua paljon.. en minä enää tiedä, mitä haluan.

kaunista kerrontaa. paljon hyviä ja jotenkin elokuvamaisia välähdyksiä tässä runossa. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot