Enemmän kuin minä koskaan

Runoilija riikkan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otan kädestäsi kiinni
sormet sillätavalla limittäin

mutta sinulla on kädet täynnä
kädet täynnä aikaa

vaikka minä haluaisin sinut nyt

ja kun satamassa nousen varpailleni
suudellakseni sinua

käännyt tuuliselle merelle
katselemaan
laivoja ja lokkeja

ja tuuli juoksee hiuksissasi
kuin se tekisi niihin pesän

olisi kotonaan

enemmän kuin minä koskaan
sydämessäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, tämä on koskettavan hieno! Liikutuin kyyneliin, niin läheltä liippaa omaa elämäntilannetta.

 

Käyttäjän kaikki runot