Nimetön

Runoilija riikkan

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen se nainen
moraaliton ja itsekäs
heikko kai tavallaan.

Rakastua nyt
mieheen,
joka ei ole se
kuka kotona odottaa.

Minä olen se nainen,
joka itki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot