sydämelleni

Runoilija HattiWatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaani yritän ja teen, enempää itsetäni en pysty antamaan...
 

Sylissäni sua tyynnytän,
käteni ympärillesi kiedon.
Kyyneleesi kuivaten,
sut kätken jälleen sisälleni.
Sydämeni

Ikävä kun rikki verhoja raapii
ja kaipuu on lohduton,
sinua parhaani mukaan suojaan.
Tuskasta voin vain huutaa,
kun verta käsiäni pitkin vuotaa.

Miksi aina sinut sokeasti pois annan.
Heikkona ja avuttomana vieraissa käsissä läpätät, yrittäen luottaa.
Roskatynnyriin tiesi taas löytää
ja monta vanhaa haavaa auennut on.

Sylissäni sua tyynnytän,
käteni ympärillesi kiedon.
Kyyneleesi kuivaten,
sut kätken jälleen sisälleni.
Sydämeni

Nenäliinat itket märäksi
ja mustaa limaa pumppaat aivoihin.
Ei kukaan sitä nää, älä pelkää,
peitän kaiken niin hyvin.

Kuiskaan sinulle ettei enää tarvitse,
ei tarvitse taistella.
Lohduttomasti huokaisten voi vihdoin antaa vain olla.
Ruusujen keskellä joudumme nukkumaan.
Piikit lävistävät lihamme.
Nuku silti rauhassa minä otaan vastaan kaiken sinun puolestasi.

Sylissäni sua tyynnytän,
käteni ympärillesi kiedon.
Kyyneleesi kuivaten,
sut kätken jälleen sisälleni.
Sydämeni

Selite: 
tunteitaan on joskus niin hankala kuvailla, mutta ruusuja ja risuja
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot