Kyynisyys

Runoilija HattiWatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaani yritän ja teen, enempää itsetäni en pysty antamaan...
 

Saanko tarttua käteesi?
Tanssittaa hetken?
Ollaanko sylikkäin?
Vaivutaanko samaan uneen?
Lapselliset toiveet ja kysymykset
ovat kuoleet.
Sydän täyttynyt surulla, mustalla liejulla.
Kurkkua kakoo, kuristaa.
En tahdo enää rakastaa!

Selite: 
Virheet kolhivat toiveeni ojaan ja ksymyksiä ei enää ole. On vain ajaton tyhjyys ja kyyninen mieli. Pellastavaa prinssiä ei olekkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka surullista, minun prinssini karkasi :(
Joskus niin käy mutta sekin on yksi niistä asioista mile ei voi mitään, kaunis :))

Rakkaudella on tapana karkailla... Mutta niin se vain on että suuria rakkaustarinoita kannattaa etsiä. Joskus sen löytää,vaan etsiminen ompi tärkeintä. Prinssit voivat osoittautua usein hirviöiksi. Ja sitten ihan tavalliset ihmiset mitä kauneimmiksi olennoiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot