Tulee ikävä

Runoilija HattiWatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaani yritän ja teen, enempää itsetäni en pysty antamaan...
 

Olen yrittänyt unohtaa sinut,
kaivaudut silti mieleeni.
Uniini ja ajatuksiini sinä tulet.
Kysyit minulta jo silloin joskus:
Miksi rakastan?
En osannut vastata silloin,
enkä osaa vieläkään.
Sanoit se on turhaa,
teoillasi sen osoitit.
Joten yritin rakastaa jotain toista,
mutta oikeasti halusin vain sinut.
Nyt olen tahtomattani joutunut välimaastoon.
Seilaan merellä ilman määränpäätä.
Rakastan sinua,
vaikka tiedän ettet rakasta minua.
Minua ei enää edes haittaa,
kunhan saan vain katsella sinua.
Kun olet onnellinen minäkin olen.
Salaa silti toivon ja unelmoin.
Kaikki kuitenkin särkyy joskus.
Kaikki loppuu aikanaan.
Sirpaleita kerään ja olen toivoton.
Unettomia öitä vietän ja itken itseni uneen.
Miksi sinun täytyy lähteä?
Miksi haluat muuttaa pois?
Voi kumpa voisin kertoa,
että elämä täällä ei ole enää minkään arvoinen sen jälkeen.
Unelmat loppusi,
toiveet kuolisi ja en voisi enää rakastaa.
Kumpa voisin tämän sinulle sanoa.
Kumpa voisin kerran syliis vielä painautua ja kuiskata huulillesi: Älä lähde.

Selite: 
elämää
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot