Rakkaus

Runoilija HattiWatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaani yritän ja teen, enempää itsetäni en pysty antamaan...
 

Se repii rikki ompeleet,
masokistin tavoin silti haluaa lisää.
Huumavaa ja koukuttavaa.
Kuin oksennus sanat yrittävät vyöryä,
jääden mahaan kuplimaan.
Haluaa polttaa toisen iholle niiden merkityksen.
Lävistää toisen samallatavalla,
kuin hän lävisti sinut.

Selite: 
sitä se sit on :D arvosteluja ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot