Mistakes

Runoilija HattiWatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaani yritän ja teen, enempää itsetäni en pysty antamaan...
 

Never learn
Do the same mistake
Over and over

Cry like a hell
Pray the miracle
Over and over

Pick up the pieces
Pretend everything is alrigh
Over and over again

Selite: 
in my life
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot