Sydän

Runoilija Hegemony

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämeni
Tuo Akilleen kantapääni
Kiertää kehää loputtomiin
Vartoen pientäkin merkkiä

Ei se osaa selittää
Miksi mielessään on vain yksi
Se ei tehnyt mitään väärää
Vaikka silti säikytti sinut

Se vain palaa siihen hetkeen
Silmänräpäyksen pituiseen
Hetkeen todellisimpaan
Jolloin luuli saavansa sinut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot