Tämä ilta

Runoilija Hegemony

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri tällaisina iltoina kuvittelen olevani rakastettu
Jonkun ymmärtämä ja kaipaama

Annan tämän tunteen paistaa lävitseni
Ja huokaisen syvään kosketuksesta

Kunnes todellisuus repii minut tähän hetkeen

Olen voimaton.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkään paljon! Herkkä. : )

 

Käyttäjän kaikki runot