Ne, joille ei anneta nimeä

Runoilija Hegemony

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syytä niitä, joille ei anneta nimeä
Ne eivät näy tai kuulu
Ne puristavat, kun sitä vähiten odotat
Ja heittävät tahmaiset varjonsa päällesi

Mutta älä pelkää niitä
Ne eivät enää tai vielä ole
Ne ovat vain nimettömien kaikuja
Varjojen pienin yhteinen tekijä

Ne tarttuvat käteesi salaa
Asettuvat hiljaiseen, pimeään nurkkaan
Sammuttavat iltaruskon kipinät
Repivät auki aamun verhosi

Kylmän kosketuksen muisto hiipuu aina pois
Jäinen polttomerkintä haalistuu öisin
Siis pese pois pelkosi, toiveesi ja halusi
Ja palaa sinne mistä muistat tulleesi

On helpompaa pelätä olematonta
Kuin antaa sen olla ja kuihtua
Älä päästä itseäsi helpolla
Muista tämä aina kun heräät

Selite: 
En halua ylitulkita tätä muille. Sanon vain, että tämä syntyi erään sisäisen kriisin keskellä.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot